lifestyle

Eigenwijz

www.facebook.com/EigenwijZ-Spe

EigenwijZ Speelgoed verkoopt origineel, duurzaam en houten speelgoed. Kwaliteit vinden wij belangrijk, daarom bieden wij speelgoed aan van gedegen merken.

Bij ons kunt u houten speelgoed vinden, maar ook spellen, puzzels, knutselspul, knuffels en poppen van onder andere de merken Haba, Djeco, Hape en New Classic Toys.

U kunt bij EigenwijZ Speelgoed terecht voor mooie en originele cadeautjes voor verjaardagen, kraambezoek, of natuurlijk voor uw eigen kind.

Speelgoed voor jaren plezier, speelgoed waar kinderen en volwassenen blij van worden!

E :

lifestyle

Riske Legtenberg

www.saccoo.com

het is een filosofie van de authenticiteit en echt, traditioneel vakmanschap. De Saccoo Leather collectie wordt volledig met de hand gemaakt en geproduceerd van volrundleder. Het exclusieve looiproces van dit leer duurt enkele weken om de unieke en authentieke uitstraling te verkrijgen. Het leer krijgt hierdoor het iets two tone effect, een duurzaam en casual karakter en ten slotte, zijn unieke patina. Elke tas is, vanwege deze eigenschappen een unikaat. Geen twee tassen zijn hetzelfde. Het ontwerpen van originele, functionele en stijlvolle casual lederwaren is onze kracht. Saccoo tassen hebben zich in een relatief korte periode gevestigd als het leidende merk in haar sector en zijn een 'eyecatcher' in vele winkels in Europa.

E :

lifestyle

Caliture Home & Garden bv

Bij ons vindt u een diversiteit aan mooie dingen om uw huis en tuin aan te kleden.

Wat denkt u van een keur aan munitie kistjes schitterend om als salontafeltjes te gebruiken of als opberg ruimte voor uw boeken wijnflessen enz.

Schitterende brocante en vintage meubelen.

Heel veel oude vloeren ook wel antieke boeren plavuizen of estriken genoemd.

Prachtige authentieke oor fauteuils gemaakt van stoer buffelleer.

Mooie oude vintage roestige schuifladen

Stok oude koelkast (175 jr oud), zeer mooi als decorstuk.

picknick setjes, die passen in elke tuin.

Steen platen om een mooie robuuste buiten keuken van te make of een afscheiding. etc.etc.etc.

Kom snel en laat u inspireren bij van Sinckel, Vorden

E : caliture@live.nl

lifestyle

Mijn Snuisterij

Mijn Snuisterij is in 2006 ontstaan door mijn passie voor woondecoratie.

Wij verkopen stoere landelijke woondecoratie en fashion voor een aantrekkelijke prijs. Omdat ik regelmatig op inkoop ga wisselt de collectie voortdurend en kan ik inspelen op de wensen en vraag van de klant.

Sfeerlichten, onderzetters, fotolijsten, dienbladen, tekstharten en nog veel meer woondecoraties maar ook armbanden en portemonnaies behoren tot het assortiment van Mijn Snuisterij.

E : anitahettema1970@gmail.com