Ambachtelijke chocolade en bonbons vindt u sinds 1996 bij Bonbonatelier Janson in het centrum van Zutphen. In onze zaak hangt de sfeer van Anton Pieck en het oude centrum.

Al 20 jaar wordt de chocolade op ambachtelijke wijze bereid in de open keuken. Terwijl u geniet van een kopje koffie en alvast van de heerlijke chocolade en bonbons proeft, wordt uw bestelling gemaakt.

Op 22 november 2016 was het alweer 20 jaar geleden dat wij met trots onze deur opende voor onze klanten. Vele van hen komen nog steeds met enige regelmaat hun cadeautjes bij ons kopen, om even lekker te genieten van een kopje koffie of voor de inkopen voor het weekend. Bonbonatelier Janson is een begrip in de stad en in de regio. Sinds 15 jaar hebben wij ook landelijke bekendheid gekregen door de organisatie van het Chocoladefestival-Zutphen.

Wat ooit als een open dag begon, om mensen kennis te laten maken met onze producten en de liefde voor het vak met hen te delen, is inmiddels uitgegroeid tot een evenement waar elk jaar zo n 40.000 bezoekers, levensgenieters, op af komen. Ook daar zijn we natuurlijk reuze trots op.

Maar als u aan ons vraagt; Wat is nou het leukste aspect van ons werk? Het enthousiasme en de vrolijkheid dat iedere klant uitstraalt wanneer hij of zij onze winkel binnenkomt. Ook wij genieten elke dag opnieuw van de geur die ons tegemoet treed als wij om 9 uur de winkel openen. En ook de afwisseling van de seizoenen en feestdagen waar wij altijd op in spelen en creatief kunnen zijn.

Zo proberen we voor elk budget en elke gelegenheid een passend cadeau te maken, dat is de uitdaging.

Wist u al dat wij ook boeren roomijs maken in 12 overheerlijke smaken? Super vers van natuurlijke ingrediënten gedraaid, zonder toevoeging van suiker!

Kom gerust kijken, ruiken, proeven en deel met ons de passie van chocolade. Chocolade, bonbons en ijs, zoals ze moeten zijn; puur en met liefde bereid!

E : info@bonbon.nl